Artiklar

Bygglov till radiomast ute på remiss

Net4Mobility har ansökt om bygglov för en 66 m hög radiomast i skogen i nära anslutning till er samfällighet.

Läs mer...

Röjdag

Idag har vi röjt på många ställen och fått fint i vårt område. Tack alla som bidrog med hästkraft, maskinkraft och muskelkraft!

Läs mer...

Uppdaterad information om höstens vägarbeten

Tisdagen den 18/9 kommer Södra infarten och Norra infarten att asfalteras. Framkomligheten kommer att vara begränsad. Vi ber er ha överseende med detta.

Läs mer...

Röjdag 23/9 - 2018

Hoppas att du kommer på vår gemensamma röjdag! Vi samlas vid containern som står vid stigen mellan Kamomillvägen och Malörtsvägen kl.10 och håller på till kl.12.

Läs mer...

Information om vattenläcka 180822

I morse upptäcktes en vattenläcka på grönområdet bakom Timjanvägen. Arbete pågår för att laga läckan. Imorgon, 180823, ungefär mellan 9-12 kommer vattnet att vara avstängt. Tappa gärna upp vatten så ni har under dagen.

Läs mer...

Information om vägarbete

Under hösten kommer NCC att laga och asfaltera om båda våra infarter. Därför kommer framkomligheten att vara begränsad och vi ber er ha överseende med detta.

Läs mer...

Nu finns det kompostpåsar påfyllt i samtliga soprum

Nu finns det kompostpåsar påfyllt i samtliga soprum. Lastpallen står längs väggen på norra sophuset. Vore jättesnällt om någon kan hjälpa till och köra den till återbruket. Där står även en reklamskylt kvar sedan fotbollsklubben annonserade om julgranar i vintras. Någon som har bra kontakt med dem och kan höra om de kan komma och hämta den alternativ att någon på området kör även den till återbruket.

Läs mer...

Pump reparerad och återinstallerad

Nu är vår nya pump reparerad och återinstallerad i pumpgropen efter vårt senaste stopp. I samband med detta fick styrelsen möjlighet att titta på hur våra pumpar ser ut och hur de monteras.

Läs mer...

Information om påkörd lyktstolpe

Det kommer att ta tid innan lyktstolpen kan resas igen då väntetiden för att få tag i en grävmaskiner just nu är väldigt lång.

Läs mer...

Röjdag våren 2018

Påminner om vårens röjdag nu på söndag. Vi samlas vid containern som står vid stigen mellan Kamomillvägen och Malörtsvägen kl.10 och håller på till kl.12.

Läs mer...

Sopning av gator

Sopning av våra gator kommer att ske under nästa vecka.

Läs mer...

Tjälskador på våra vägar

Nu är våren här, tjälen går ur backen och då kan det hända saker med våra vägar. Två exempel är Rosmarinvägen där en brunn har rest sig och vi har fått nya hål vid infarten till Östrabärbyvägen.

Läs mer...

Vårens röjdag 2018

Vårens röjdag kommer att vara 6/5 kl 10-12. Detaljer som vart vi röjer, placering av containrar och vart vi grillar korv meddelas senare. Hälsningar, styrelsen för Örtagårdens samfällighetsförening

Läs mer...